SERVICIILE DAAZ

DIGITAL DAAZ este aici pentru tine cu toate tool-urile și cunoștințele necesare pentru a-ți lansa compania spre noi orizonturi și pentru a te ajuta să îți fidelizezi clientela.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Crește expunerea brand-ului tău pe tot internetul și creează legături puternice cu posibilii tăi clienți și urmăritori cu ajutorul Social Media Marketing.

site-uri web

Site-ul de prezentare este recomandat pentru afacerile cu produse sau servicii noi intrate pe piață, are rolul de a explica beneficiile unui produs sau serviciu, de a-l credibiliza și de a câștiga atenția și încrederea vizitatorului. Site-ul de prezentare contribuie la cladirea unui brand.

foto/video

Crește vânzările companiei tale cu imagini de produs/servicii/evenimente la standarde internaționale!

Calitatea imaginilor produselor tale influențează traficul și conversiile site-ului tău.

grafică publicitară

Fii diferit când toți ceilalți arată la fel. Este strategia câștigătoare care îți oferă un avantaj competitiv pe piață.

implementare evenimente

Suntem pregătiți să îți construim un site puternic, funcțional și estetic prin care posibilii clienți să navigheze ușor și să își atingă scopul, acela de a-ți achiziționa produsele și serviciile.

servicii de branding

Un brand puternic reprezintă încredere, calitate și eficiență, începând de la culorile sale și până la produsul/serviciul final. Noi te ajutăm să îți creezi o identitate unică și curată.