SOCIAL MEDIA MARKETING

 

Crește expunerea brand-ului tău pe tot internetul și creează legături puternice cu posibilii tăi clienți și urmăritori cu ajutorul Social Media Marketing.

Digital Daaz oferă servicii de Social Media Marketing pentru afaceri mici, întreprinderi dar și afacerilor cu locații multiple.

Fii partenerul nostru și lasă ca serviciile noastre să îți lanseze vibilitatea și reputația brand-ului tău!

CE PRESUPUNE UN SERVICIU DE

SOCIAL MEDIA MARKETING COMPLET?

CREATIVITATE

Pentru a ieși în evidență pe Social Media ai nevoie de o echipă creativă care să îți scoată afacerea în fața celorlalți. Pentru asta suntem aici!

research

Pentru ca o campanie de promovare să funcționeze pe platformele de Social Media ai nevoie de un research bine făcut despre profilul ideal al clientului tău și al utilizatorilor care au căutat sau căuta poate chiar serviciul tău. Pentru asta suntem aici!

Strategic

O strategie bine pusă la punct mereu va aduce rezultatele dorite. Noi suntem pregătiți să concepem strategia ideală care se mulează perfect nevoilor tale și ale business-ului tău. Pentru asta suntem aici!

Social Media este o parte indispensabilă a unei companii de succes. Este componenta care nu doar că aduce compania în fața clienților existenți dar și influențează atragerea noilor clienți.

Colaborarea cu experții din domeniu sunt cheia pentru un aspect profesional al brand-ului. Așa beneficiezi de o analiză amănunțită, sfaturi și suport. Rețelele sociale vorbesc propria limbă, informațiile transmise trebuind să fie concise și ușor de înțeles pentru a stârni interes și de a genera posibili clienți. Noi te vom acompania în Social Media Marketing pe platformele tale sociale!

CU CE NE OCUPĂM ÎN CADRUL SERVICIULUI DE SOCIAL MEDIA MARKETING?

\

SELECTAREA CANALELOR DE SOCIAL MEDIA ADECVATE INDIVIDUAL

\

CREAREA CONTURILOR DE SOCIAL MEDIA

\

MENTENANȚA CONTURILOR COMPANIEI TALE

\

STRATEGIE DE CONTENT

\

RECENZIILE POSTĂRILOR

\

VERIFICARE PREALABILĂ ȘI CONFIRMAREA POSTĂRILOR

\

ACTIVITATE ÎN CAMPANII DE TIPUL TOMBOLE, CONCURSURI, ETC.

\

PROMOVAREA PLĂTITĂ PE PLATFORMELE DE SOCIAL MEDIA ( SOCIAL MEDIA ADVERTISING )

FACEBOOK ADS

 

Digital Daaz este aici pentru tine să te ajute să îți promovezi afacerea prin intermediul celui mai popular instrument de promovare online, Facebook Ads. Ultimele cifre raportate pe România o dovedesc:

12.500.000 utilizatori activi în românia

Facebook Ads reprezintă reclame plătite cu ajutorul cărora îți promovezi afacerea și devii mai vizibil utilizatorilor relevanți pentru tine.

Facebook îți pune le dispoziție oportunitatea prin care poti alege la cine vrei să ajungă reclama ta în funcție de interese, locație, date demografice, etc. Tu controlezi unde apar reclamele și ce buget aloci pentru promovare. Plus că, Facebook îți pune la dispoziție instrumentul Facebook Ads Manager, unde poți crea, administra și studia rezultatele campaniilor pe care tu le creezi.

DE CE FACEBOOK ADS?

\

Ai opțiuni precise de targetare, excludere și retargetare.

\

Primești accesul la o audiență numeroasă

\

Postările promovate prin Facebook Ads au mai mare efect întrucât 98% din postările organice nu mai oferă rezultatul dorit.

DEZVOLTĂ-ȚI COMPANIA CU AJUTORUL FACEBOOK ADS

Dacă îți dorești să îți extinzi audiența, pe lângă utilizatorii obișnuiți care îți apreciază pagina, putem să te ajutăm să îți promovezi firma prin campanii de promovare pe platforma Facebook.

Prezintă-ți business-ul în fața unei audiențe mai mari. Când concepem campania de promovare pe Facebook pentru pagina ta, selectăm audiența potrivită domeniului tău de activitate. Studiem persoanele care îți apreciază pagina pentru a-i include și pe cunoștințele acestora sau extindem orizonturile spre o audiență nouă.

INSTAGRAM ADS

Imaginează-ți cât de bine ar fi să ajungi direct la potențialii tăi clienți cu ajutorul Instagram și chiar să îi implici în comunicarea ta pentru le caștiga încrederea și atenția. Poți realiza acest lucru utilizând Instagram Ads.

AR TREBUII SĂ FOLOSEȘTI INSTAGRAM ADS?

În cea mai mare parte, răspunsul este DA! Reclamele pe Instagram au o putere foarte mare, dar înainte de a trece la treabă, ar trebui să iei în considerare anumiți factori:

INFORMAȚII DEMOGRAFICE – PUBLICUL TĂU ȚINTĂ SE AFLĂ PE INSTAGRAM?

Înainte de a începe să îți promovezi brand-ul pe Instagram, gândește-te la persoanele care își petrec timpul pe Instagram. Pentru că este locul în care sunt singuri, departe de familie și comentarii jenante, publicul Instagram este format în majoritate din tineri.

SUBIECTE DE DISCUȚIE – PUBLICUL TĂU ȚINTĂ VORBEȘTE DESPRE PRODUSUL/SERVICIUL TĂU PE INSTAGRAM?

Facebook a făcut un studiu din care a reieșit că cele mai populare subiecte de discuție pe Instagram sunt: moda/frumusețea, mâncarea, filmele, hobby-urile și muzica. Aceasta nu este o listă completă, dar înainte de a începe să te promovezi pe Instagram, cercetează puțin subiectele pe care le abordează publicul tău.

STORYTELLING VIZUAL – POȚI SĂ CREEZI CONȚINUT CARE SĂ SE INTEGREZE ÎN FEED-UL AUDIENȚEI PE CARE O VIZEZI?

Conform aceluiași studiu de mai sus, persoanele care stau pe Instagram apreciază calitatea estetică a conținutului vizual. De aceea nu trebuie să uiți că Instagram este o plaformă vizuală, unde imaginile înseamnă mai mult decât textul, fiind principala metodă de comunicare.

CARE SUNT OBIECTIVELE PE CARE LE POȚI FOLOSI CÂND CREEZI INSTAGRAM ADS?

Facebook oferă 11 obiective pe care le poți folosi în Facebook Ads Manager, dar dintre cele 11, doar următoarele 8 îți permit să creezi reclame pe Instagram.

  • Brand Awareness
  • Reach
  • Traffic
  • App instals
  • Engagement
  • Video Views
  • Lead Generation
  • Conversions

Brand awareness

Acest obiectiv te ajută să realizezi ad-uri care să crească conștientizarea asupra brand-ului tău. Reclamele tale vor fi afișate persoanelor care sunt foarte interesate de ele. Nu există alți pași suplimentari pe care trebuie să îi faci.

Reach

Acest obiectiv este perfect dacă vrei ca reclama ta să ajungă la un număr maxim de persoane cu o frecvență foarte mare. Spre deosebire de obiectivul de brand awareness, este posibil ca nu toate persoanele care vor vedea reclama ta să fie direct interesate de ea.

Traffic

Acest obiectiv te ajută să creezi Instagram Ads care să trimită oameni în site-ul tău sau în App Store, unde se află aplicația ta.

App installs

Așa cum spune și numele, acest obiectiv este perfect pentru companiile care au dezvoltat o aplicație pe care vor să o promoveze. În urma alegerii acestui obiectiv persoanele care sunt publicul tău țintă vor instala aplicația pe care o promovezi.

Engagement

Acest obiectiv te va ajuta ca mai multe persoane să vadă și să interacționeze cu ad-ul tău.

Pentru acest obiectiv poți alege ce tip de interacțiune îți dorești: post engagement (interacțiunea cu postarea), page likes, event responses și offer claims. Pentru Instagram Ads este valabilă doar opțiunea post engagement.

Dacă vrei să promovezi o postare deja existentă, acesta este obiectivul pe care trebuie să îl alegi.

Video views

Alegerea acestui obiectiv te va ajuta să promovezi un videoclip către mai multe persoane. Acesta este un obiectiv direct, fără pași suplimentari.

Lead Generation (Generarea de lead-uri)

Acest obiectiv îți poate fi de ajutor dacă vrei să creezi o bază de date cu informații revelante de la potențiali clienți.

Conversii

Alegând acest obiectiv vei aduce conversii în site-ul sau aplicația ta. Asemănător cu obiectivul de App Installs, poți face și în acest caz A/B testing.

DE CE SĂ FOLOSEȘTI INSTAGRAM ADS?

\

CREȘTEREA CONTINUĂ ȘI RAPIDĂ A UTILIZATORILOR

\

EFICIENȚĂ - 75% DIN UTILIZATORI CAUTĂ SERVICII SAU PRODUSE DUPĂ CE AU VĂZUT O POSTARE PE INSTAGRAM

\

TARGETARE - FOLOSIND SISTEMUL DE PUBLICITATE FACEBOOK, AI ACCES LA CEA MAI MARE FUNCȚIE DE TARGETARE A PUBLICULUI

\

REZULTATE RAPIDE ȘI EFICIENTE

TIKTOK ADS

Atinge-ți obiectivul brandului și du-l la următorul nivel către o nouă generație de clienți.

ATINGE UN PUBLIC ȚINTĂ CU UN POTENȚIAL URIAȘ

TikTok este în prezent cea mai descărcată aplicație de socializare din lume. Noua platformă de socializare este modalitatea numărul 1 de a implica milioane de tineri între 16 și 34 de ani, care reprezintă peste 77% din baza de utilizatori TikTok.

TikTok a început ca o rețea socială în care utilizatorii partajau videoclipuri scurte cu ei înșiși în timp ce imitau voci sau dansau pe muzica care era în trend, însă cu timpul s-a extins și a devenit o modalitate foarte creativă de promovare pentru branduri. Pe măsură ce TikTok câștigă mai mult teren în afara generației Z, tot mai multe branduri încep să-și dezvolte o strategie de promovare pe TikTok.

OBIECTIVE POTRIVITE PENTRU ORICE TIP DE AFACERE

Reach

Afișează-ți anunțurile la cât mai mulți utilizatori din audiența targetată la un cost cât mai mic.

Trafic

Atrage utilizatorii predispuși să dea click pentru a-ți vizita website-ul.

Conversii

Încurajează utilizatorii către acțiuni specifice în site-ul tău, cum ar fi: adăugare în coș, instalare aplicație, completare formular de achiziție.

TIKTOK ADS MANAGER

TikTok Ads Manager îți pune la dispoziție instrumentele de care ai nevoie pentru a crea și gestiona reclame pe TikTok, oferindu-ți, totodată, acces la o audiență globală și foarte important, nu ai nevoie de experiență pentru a începe să-ți creezi anunțuri atractive.

Îți vom prezenta niște pași simpli pe care îi ai de urmat:

1. Alege-ți obiectivul campaniei cu atenție

Fie că este vorba de brand awareness, de a crește numărul de conversii, a aduce trafic pe site, cât mai multe vânzări, clienți noi sau instalări de aplicații, cu Tiktok ads îți poți atinge orice obiectiv de marketing într-un mod creativ.

2. Selectează-ți cu grijă audiența

Poți ajunge la clienții ideali printr-o varietate de opțiuni de direcționare, printre care: ,,Custom Audiences” – segmente de public personalizate sau ,,Lookalike Audiences” – segmente de public asemănătoare.

3. Setează-ți bugetul după cum dorești

Setează un buget zilnic sau total și poți oricând să-l ajustezi sau să-l întrerupi în cazul în care vrei să îți optimizezi strategia sau îți îndrepți demersurile către alte modalități de promovare.

4. Proiectează-ți anunțul

Creează un videoclip de la zero sau încarcă-ți propriile imagini și videoclipuri folosind instrumentele intuitive puse la dispoziție, bazate pe inteligența artificială și care au funcții native de editare.

5. Publică anunțul

În momentul în care anunțul tău e publicat, sistemul inteligent de licitație TikTok Ads Manager va afișa anunțul tău publicului potrivit și la momentul potrivit.

6. Măsoară rezultatele

Ca în orice business și activitate pe care o întreprinzi, este esențial să monitorizezi rezultatele acțiunilor tale. TikTok îți oferă instrumente inteligente de raportare cu care poți să personalizezi și să vizualizezi analiza campaniilor tale pe baza celor mai importante valori pentru afacerea ta.

CARE SUNT AVANTAJELE PUBLICITĂȚII PE TIKTOK?

– Acoperire mare și implicare efectivă: publicul de pe TikTok se întinde în peste 150 de țări din întreaga lume, ceea ce te va ajuta să ajungi la cât mai mulți clienți și să generezi trafic către afacerea ta.

– Diverse aplicații pentru toate obiectivele de marketing: aplicații de divertisment (TikTok, Babe) și aplicații de știri și descoperire de conținut (TopBuzz, BuzzVideo) care îți permit să găsești cei mai potriviți utilizatori pentru produsele / serviciile tale pe baza obiectivelor de marketing.

– Instrumente și formate de anunțuri creative: sunt importante, deoarece mențin publicul implicat, însă ceea ce face cu adevărat diferența este posibilitatea de a crea reclame unice și de a le îmbunătăți în mod constant. Instrumentele de creație îți oferă o varietate de șabloane video și poți crea videoclipuri doar foloisnd imaginile deja existente, fără a fi un editor profesionist. Pentru gestionarea reclamelor există un instrument de difuzare a anunțurilor numit ,,Optimizarea Automată a Reclamelor” care te ajută să automatizezi procesul de creare, difuzare și optimizare a anunțurilor.

– Vizarea clienților potențiali cu precizie: îți poți targeta publicul după locație, vârstă, gen, interese sau alte variabile unice, iar pentru cei care vor să-și ducă reclamele la nivelul următor, nu uita că poți crea segmente de public personalizate sau asemănătoare.

– Măsurare transparentă și parteneri de încredere pentru date: poți utiliza pixelul TikTok pentru a-ți monitoriza performanța reclamelor și a măsura rezultatele de marketing în timp ce urmărești comportamentul utilizatorilor pe site-ul tău. Pentru transparență și acuratețe, TikTok te ajută să urmărești acțiunile userilor în aplicație, conversiile, afișările și datele de atribuire a clickurilor.

Mai mult decât atât, magia TikTok ar fi fost pierdută dacă oamenii nu s-ar fi simțit în siguranță. Astfel, platforma protejează utilizatorii și creează un mediu pozitiv pentru ca brandurile să prospere, printr-o îmbinare a moderării conținutului condusă de tehnologie și oameni cu politici, controale și inițiative solide.

DEZVOLTA-TI COMPANIA CU AJUTORUL TIKTOK ADS!

Adresează-te clienților țintă și obține rezultate cu TikTok Ads. Cu ajutorul acestui canal îți poți expune brandul în fața milioanelor de utilizatori, crescând traficul și câștigând clienți noi.

Vă oferim un pachet profesional de servicii de publicitate Tik Tok, conceput pentru a maximiza eficiența promovării ofertelor dumneavoastră către publicul țintă TikTok. Cream campanii TikTok pentru a oferi cea mai bună vizibilitate și trafic cu potențial ridicat de conversie.

YOUTUBE ADS

Atingeți noi segmente de clienți prin intermediul reclamelor video pe platforma YouTube.

CREĂM ANUNȚUL VIDEO

Încărcați videoclipul pe YouTube. Vă vom oferi sfaturi privind cel mai bun timp de rulare în raport cu obiectivele dvs.

TARGETĂM PUBLICUL

Știți la orice oră cine vă vede anunțul în funcție de locație, vârstă, categorii de interese și altele.

TU DOAR SETEZI BUGETUL

Stabiliți un buget zilnic și o limită lunară. Nu veți plăti niciodată mai mult decât limita lunară.

Cu ajutorul anunțurilor video, puteți defini ce acțiuni doriți să facă utilizatorii, cum ar fi:

\

accesarea site-ului, pentru ca utilizatorii să vă vadă produsele și să se familiarizeze cu marca

\

vizionarea mai multor videoclipuri pe canalul dvs. de YouTube, pentru a vă extinde acoperirea și pentru a spori gradul de cunoaștere a mărcii.

Adresați-vă publicului

Alegeți persoanele cărora doriți să le afișați anunțurile video în funcție de locație, categorii de interese și altele. Videoclipul va apărea înaintea videoclipurilor similare ori lângă acestea sau în rezultatele căutării. Anunțurile video pot crea o conversație personală cu clienții potențiali.

Obțineți statistici în timp real

Conectați contul Google Ads la canalul YouTube pentru a accesa statistici de performanță suplimentare. În plus, instrumentul YouTube Analytics vă poate ajuta să aflați cine vă vede anunțurile și cum interacționează cu acestea.

Plătiți numai când utilizatorii vă vizionează anunțul

Funcționează cu aproape orice buget. Plătiți numai când o persoană alege să vizioneze cel puțin 30 de secunde, să vizioneze întregul anunț sau să interacționeze cu anunțul, cum ar fi atunci când dă clic pe un ad, un card sau un banner digital.

GOOGLE ADS

Asigură-te că potențialii te văd atunci când aceștia caută companii ca a ta în Căutarea Google și pe Google Maps. Plătești doar pentru rezultatele obținute, acestea fiind reprezentate de click-urile pe site-ul tău sau apelurile telefonice către compania ta.

CUM FUNCȚIONEAZĂ GOOGLE ADS?

 

Google este platforma numărul 1 pe care utilizatorii de internet o folosesc pentru a căuta ce să facă, unde să meargă și ce să cumpere.

Anunțul tău va fi afișat la orice oră pe Google, chiar și în momentul în care un utilizator caută produse servicii sau produse similare celor pe care le oferi tu.

Fie că utilizează un dizpozitiv mobil sau un computer, utilizatorii pot deveni clienți importanți cu ajutorul unui singur anunț optimizat și afișat la momentul potrivit.

Un alt avantaj al promovării cu ajutorul platformei Google este faptul că poate funcționa pe aproape orice buget publicitar. Împreună vom stabili limita bugutelui lunar, iar noi te vom asigura că vei primi rezultatele dorite în acord cu limita stabilită sau să ajustăm cheltuielile stabilite inițial.

PROCESUL GOOGLE ADS

CUVINTE CHEIE – Vom stablili cuvintele cheie potrivite care îți vor afișa anunțul potențialilor clienți.

ANUNȚURI SEARCH –  Îți vom adapta anunțul în funcție de rezultatele dorite de tine.

ANUNȚURI APELARE – Putem numerele de telefon pe care deja le utilizezi pentru a fi contactat de clienți.

MONITORIZARE – Vei beneficia de monitorizare zilnică a campaniei tale Google+ și de consultanță lunară a acesteia.

GOOGLE ANALITYCS – Cel mai important și performant instrument folosit în analiză și statistici online.

BANNER DISPLAY – Îți vom afișa reclama sub forma de banner online pe site-uri importante (olx, adevărul, etc.)

GOOGLE MAPS – Avem grijă să te adresezi celor care caută firme ca a ta pe Google maps

BUGET LUNAR – Ne asigurăm că nu vei plăti mai mult decât limita lunară stabilită.

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI?

\

UN TRAFIC MAI PRONUNȚAT AL PAGINII WEB

\

MAI MULȚI POTENȚIALI CLIENȚI

\

EXPUNEREA CRESCUTĂ A FIRMEI TALE

\

SUPORT RESPONSABIL AL CAMPANIEI TALE

\

SERVICII RAPIDE CU REZULTATE GARANTATE

Vrei să colaborezi cu DIGIAL DAAZ? COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE MAI JOS CU TOATE DETALIILE NECESARE ȘI TE VOM CONTACTA CÂT DE REPEDE POSIBIL!

4 + 7 =