agenția ta full service

În zilele noastre a devenit obligatoriu să fim mereu conectați, fie că vorbim despre tehnologie, despre oameni sau despre evenimentele din viața noastră. Noi suntem DIGITAL DAAZo agenție specializată în publicitate, dezvoltare de site-uri, producție foto/video și echipată cu toate uneltele necesare pentru a te ajuta să îți dezvolți imaginea companiei tale.

mărcile noastre proprii

De-a lungul timpului, am dezvoltat câteva mărci proprii cum ar fi KULTURHAUS BUKAREST, SILVER CHURCH, CLUB A ȘI CLUB TWICE și suntem de parere că ce am făcut, am facut bine.

Ceea ce ne definește pe noi este pasiunea pentru crearea unor experiențe de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde între brand și consumator.

Suntem aici pentru a conferi companiei tale un brand puternic, viziuni noi dar și expunerea extinsă de care produsele sau serviciile tale au nevoie.

Creativitatea și eficiența sunt cuvintele care ne definesc, fiind mereu pregătiți să oferim rezultatele dorite de tine.

de ce noi și

PENTRU CE ANUME POȚI APELA LA NOI?

Strategii de Promovare

Digital Daaz te ajută cu strategiile de promovare ale brand-ului tău ca acesta să decoleze cu succes spre noi clienți.

Servicii Foto/Video

Oferim servicii Foto/Video de cel mai înalt nivel pentru a oferi produselor și serviciilor tale un aspect original care să reflecte valoarea acestora.

Branding

Ne ocupăm de totul de la 0. De la culori și font-uri, până la scopul și viziunea brand-ului tău. Avem grijă ca totul să fie conform dorințelor și ideilor tale.

Dezvoltare website

Suntem pregătiți să îți construim un site puternic, funcțional și estetic prin care posibilii clienți să navigheze ușor și să își atingă scopul, acela de a-ți achiziționa produsele și serviciile.