CE ESTE O AGENȚIE DIGITALĂ?

     Este o agenție digitală de publicitate sau de comunicare care s-a specificat pe activitățile digitale ale clienților săi. În anii 2000, când s-a născut conceptul de New Economy, agențiile digitale aveau în denumire cuvinte precum:  Interact, Interactive, Online, NewMedia, Web, etc.

 

CARE SUNT ACTIVITĂȚILE DIGITALE ALE UNEI FIRME?

     Toate canalele și mijloacele folosite pentru comunicare:

  • Landing Pages
  • App-uri proprii
  • Canale Social Media
  • Messenger (Whatsapp / Facebook / Instagram, etc.)
  • Forme interactive de prezentare a unor produse sau servicii
  • Programe de E-learning
  • Mecanisme de prezentare virtuale

 

CE SERVICII OFERĂ O AGENȚIE DIGITALĂ ÎN GENERAL?

     Există agenții digitale Full – Service sau specializate pe subdomenii de pildă, consulting / digital brand design / online shop / dezvoltare de aplicații / producere de content / email marketing / public relations.

 

DE CE AȘ LUCRA CA FIRMĂ CU O AGENȚIE DIGITALĂ?

     1. Rezultate imediate: Punerea în practică și knowhow specializat. Se poate crea un departament în cadrul firmei (sau în cadrul departamentului de marketing) dar, rezultatele vor aparea cel mai devreme în 3 – 6 luni, iar costurile vor fi destul de mari.

     2. Soluții durabile: Agențiile digitale și-au creat deja procese și rutine care s-au dovedit în practică extrem de funcționale. Sistemele și procedurile implementate au nevoie de supraveghere, îmbunătățire la intervale regulate. Procesele de mentenanță sunt șlefuite în timp și ele sunt făcute pentru ca măsurile implementate șă dureze în timp, fara alterarea rezultatelor.

     3. Expertiză și privire de ansamblu: Agențiile digitale sunt specializate pe consiliere tehnologică, identificarea și folosirea trendurilor de piață și optimizarea proceselor dintr-o firmă.

Vrei să colaborezi cu DIGIAL DAAZ? COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE MAI JOS CU TOATE DETALIILE NECESARE ȘI TE VOM CONTACTA CÂT DE REPEDE POSIBIL!

1 + 6 =